Willy en haar cursisten exposeren in Huis voor Cultuur en Bestuur: ‘Een prachtige kans’

Datum: 10-04-2024

11.24 uur - Bezoekers van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal kunnen de komende tijd weer kunstzinnige creaties bewonderen in de hal van het gebouw. Willy Kleine Staarman uit Hellendoorn en haar cursisten hebben samen een tijdelijke expositie ingericht.

 
De kunstwerken zijn onlangs opgehangen. Volgens Kleine Staarman hebben de cursisten zelf gekozen welk werk zij willen laten zien.
 
,,Dit is voor ons een prachtige kans”, zegt ze. ,,Op deze manier kunnen veel mensen het werk van mijn cursisten bewonderen. Dat is uiteindelijk toch waar je het voor doet: dat anderen ervan kunnen genieten.”
 
Samen kunstzinnig bezig
Kleine Staarman is geboren in de buurtschap Giethmen bij Ommen en woont inmiddels al ruim vijftig jaar in Hellendoorn.
 
,,Als kind kleurde ik de wereld al”, zegt ze. ,,Ik geniet er nog steeds van om dagelijks te tekenen en te schilderen. Het is helemaal fijn om dat met anderen te doen. Daarom vind ik het zo leuk om met mijn schildersclub bezig te zijn.”
 
Vijf van haar cursisten hebben werk opgehangen in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Er hangt ook werk van Kleine Staarman zelf tussen.
 
Alle werken zijn tot 21 april gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Daarna wordt het podium weer beschikbaar gesteld aan anderen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: