Trotse kunstenaars van Schilderclub 't Kleurenpalet tonen hun prachtwerken

Datum: 05-03-2024

15.25 uur - Van dinsdag 5 maart tot en met zaterdag 30 maart is het weer een kleurrijk geheel in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. De kunstenaars van Schilderclub 't Kleurenpalet uit Hellendoorn hebben namelijk hun prachtwerken opgehangen, zodat iedereen ze kan komen bewonderen! De expositie is officieel geopend door cultuurburgemeester Jan Verhoek.

 
De schilderclub bestaat uit 24 leden. In de winterperiode zijn ze het actiefst. Dan schilderen ze zo'n 60 á 70 schilderijen. Ze werken in 3 groepen van 8 leden en ze worden begeleid door Ineke Mulder.
 
Ineke is ontzettend trots op wat de leden maken. Ze wil dan ook niet zelf op de foto, maar biedt deze kans aan Wim Roesink. Hij is 6 jaar geleden begonnen met schilderen en is zelf nog wat bescheiden als we hem complimenteren met zijn mooie werk.
 
Het oudste lid van de club is 90 jaar en de jongste 50 jaar. "Iedereen stopt er zoveel energie, passie en enthousiasme in. Wekelijks delen we lief en leed met elkaar en lachen we veel. Ook halen we herinneringen op en bewonderen we elkaars stukken. Het is echt een mooie club bij elkaar", zegt Ineke.
 
Nog een keer genieten van deze prachtige kunst
Mocht je geen genoeg krijgen van de prachtwerken van deze kunstenaars, dan is er goed nieuws. Van 21 juni tot en met 7 juli exposeert de club in 't Schoapenschot in Hellendoorn.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: