Noabermiddag met duo Tiz’nix en klompenmaker Gerald Getkate

Datum: 22-01-2024

 
14.00 uur - De Noabermiddag van Oald Heldern De Noaberschop vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 februari vanaf 14.30 uur in de zaal van In de Tonne. Voor de pauze zal Nederlands kampioen klompenmaken Gerald Getkate uit Enter vertellen over zijn hobby, maar vooral ook laten zien hoe je klompen maakt. Ondertussen zal de welbespraakte Enternaar vertellen over zijn werk bij de Monumentenwacht. Gerald heeft beroepsmatig veel te maken met Helderse monumenten als Erve Hofman en molen De Hoop. 

 
Na de pauze is er een optreden van het duo Tiz’Nix, die luisterliedjes brengen van onder andere Cornelis Vreeswijk en de Everly Brothers.  Als de stemming er goed in zit, brengen ze oudhollandse meezingers.
 
Een afwisselend programma, dat, naar wij verwachten, veel mensen een plezier zal doen. 
 
Iedereen is welkom op vrijdag 9 februari 2024 om 14.30 uur bij In de Tonne, Dorpsstraat 66 (ingang Bibenstraat). Inloop vanaf 14.00 uur.
Voor Noabers is de entree € 5,--, voor anderen is dat € 7,50 (koffie/thee gratis). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman en aan de zaal.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: