Nieuwe (kerst) kaskrakers in december te zien bij ZINema

Datum: 20-11-2023

13.28 uur - In december neemt ZINema je weer mee in drie nieuwe avonturenfilms: Vogelvlucht, Wonka en Juf Braaksel en de Magische Ring. In ‘Vogelvlucht’ (vanaf 6 december) zien we de grappige, gevederde eendenfamilie Mallard de wereld gaan ontdekken. ‘Wonka’ (vanaf 13 december) is natuurlijk een remake van de film ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ uit 1971. En in ‘Juf Braaksel en de Magische Ring’ (23 december) verzint juf Brakel allemaal vervelende regels op school en daarom noemen de kinderen haar Juf Braaksel.  

 

Vogelvlucht (vanaf 6 december)
Het leven van de eenden-familie Mallard is een beetje in een sleur terechtgekomen en moeder Pam heeft het plan opgevat om de boel eens op te kloppen. Zij wil met de hele familie meer van de wereld gaan zien, maar daar is vader Mack het niet zo mee eens. Hij wil liever in hun vijver in New England ronddobberen. Natuurlijk krijgt Pam haar zin en de hele familie vertrekt richting New York. De reis loopt al gauw in de soep, maar uiteindelijk beleven ze allerlei avonturen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wonka (vanaf 13 december)
Het meest iconische kinderboek van Roald Dahl, ‘Charlie and the Chocolate Factory’,  is opnieuw verfilmd en kreeg de titel ‘Wonka’. In deze onweerstaanbare en fantasierijke film, maken we kennis met de jonge Willy Wonka, die het idee heeft opgevat om de wereld stukje bij beetje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Juf Braaksel en de Magische Ring (vanaf 23 december)
Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel directeur en daarmee verander alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en dan ze verzint nog meer stomme regels. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen, terwijl Lotte ook nog een geheim heeft dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van Juf Evi daarbij helpen?

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: