Mooie resultaten voor de Hertruiters

Datum: 20-11-2023

13.12 uur - Ook dit weekend wisten leden van de Hertruiters zich weer in de prijzen te rijden tijdens diverse wedstrijden in de regio. Jip Ottes sprong met haar paarden in Wenum Wiesel en Mariënheem. In Wenum Wiesel won ze met For Shizzle het 1.00m rijstijlparcours en werd ze tweede in het 1.10 parcours op snelheid. In Mariënheem won For Shizzle een 3e prijs tijdens het 1.00m parcours en won ze met Alexia Z een 5e prijs in het 1.10m parcours.

 
Livv Schoppink ging met haar pony Moonlight van start tijdens een wedstrijd om de Twente Cup in Ambt Delden. In het C70 parcours op rijstijl reed ze een foutloos parcours waarvoor ze 75 stijlpunten kreeg. Hiermee behaalde ze een 3e prijs. In de halve finale in het C70 parcours werd ze met 83 stijlpunten eerste.
 
In Raalte kwamen Bibi van Geldere en Berber Nijland met hun pony’s aan de start tijdens een dressuurwedstrijd.
Bibi startte haar pony Kenza in de klasse L2 categorie DE en behaalde een 1e en 2e prijs met 204.5 en 198.5 punten.
Berber had haar wedstrijddebuut met haar jonge pony Ophelia in de klasse B, categorie DE dressuur. Ze wist beide proeven te winnen met 206.5 en 200.5 punten.
 
Wendy Hulsink ging naar Zwolle waar een dressuurwedstrijd voor paarden werd georganiseerd. Met Indy van de Esch behaalde ze een 1e en 4e prijs met 199.5 en 200 punten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: