Kledingwinkel Leger des Heils Nijverdal

Datum: 17-11-2023

15.08 uur - Het Leger des Heils heeft een prachte tweedehands kleding winkel waar iedereen welkom is om voor een kleine prijs mooie kleding te kopen. De Kledingwinkel van het Leger des Heils in Nijverdal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op maandag wordt door de vrijwilligers de winkel op orde gemaakt zodat er vanaf dinsdag weer volop gewinkeld kan worden. 

 
De winkel is op dinsdag van 10.00-12.00 uur geopend, op woensdag van 10.30-13.30 uur met de mogelijkheid om samen gratis de lunch te gebruiken. Op donderdag is de winkel van 10.00-12.00 uur en van 18.30-20.00 uur geopend en op vrijdag van 10.30-13.30 uur en ook dan met de mogelijkheid om samen een gratis lunch te gebruiken. Op zaterdag is de winkel van 10.00-12.00 uur geopend. De vrijwilligers staan voor u klaar, zowel voor de koffie, gezelligheid als een goed gesprek. 
 
Warme kamers
De hele winter is de winkel tijdens de openingstijden ook een warme kamer met speciale aandacht voor lichamelijk en sociale warmte. Voor iedereen die zich alleen voelt en behoefte heeft aan warmte en gezelligheid. De koffie staat altijd voor u klaar!
 
Huis aan huis collecte
In de week van 27 november t/m 2 december zal de huis aan huis collecte van het Leger des Heils in Nijverdal plaats vinden. De opbrengst van de collecte en de kledingwinkel zullen gebruikt worden voor onze sociale en maatschappelijk activiteiten in Nijverdal.
We zien uit naar uw komst bij het Leger des Heils aan de Grotestraat 47 in Nijverdal!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Diny bakker -Wolters schreef op 18-11-2023

Wat fijn dat dit bericht gedeelt is.iknwas hier niet van op de hoogte dat het zo breed is wat mooi. En goed. Ik kom snel bij jullie kijken .gr..Diny

Uw reactie

Naam:
Bericht: