Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 16-11-2023

13.33 uur - Wil je iets leuks doen, zet je dan in als vrijwilliger! Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Word jij ook zo vrolijk van bloemen?
Heb jij groene vingers en bezit je een beetje creativiteit? Dan ben je geknipt voor deze vrijwilligersvacature! Op diverse locaties van De Welle worden er bloemschikactiviteiten georganiseerd. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46007
 
Wil jij weer terug naar school? 
De basisschool kan jouw hulp goed gebruiken bij diverse werkzaamheden zoals: kopiëren, onderhouden van de koffiemachine, oud papier ophalen, prullenbakken legen en overige werkzaamheden die ter plekke ontstaan. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46227
 
Hou jij van zwemmen? 
Een vrolijke en gezellige bewoner van Villa Attent ook en zou het ontzettend leuk vinden wanneer iemand hem wil begeleiden bij het zwemmen in het Ravijn.  
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46254
 
Flexibel vrijwilligerswerk? 
De Huiskamer zou jou dan graag inzetten als huismeester.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46299 
 
Ben jij graag in beweging?
De Twentse Zorgcentra is op zoek naar jou als begeleider om samen met een cliënt een uurtje in de week te wandelen, fietsen of zwemmen.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46307 
 
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Maak hiervoor bij voorkeur even een afspraak. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: