SVVN ontvangt Enter Vooruit

Datum: 16-11-2023

9.38 uur - Op zaterdag 18 november zal er worden afgetrapt op sportpark Groot Lochter voor de wedstrijd tussen SVVN en Enter Vooruit in de achtste speelronde van de 3de Klasse D seizoen 2023-2024.

 
SVVN verloor de laatste vier wedstrijden en is naarstig op zoek naar een goed resultaat. Afgelopen zaterdag verloor SVVN in Wierden de namiddagwedstrijd tegen Juventa’12. Hoewel ook SVVN geen goede wedstrijd speelde was het onnodige nederlaag die gestalte kreeg na een eveneens onnodige rode kaart. De aansluitingstreffer van Bas Koedijk kwam te laat om nog een resultaat uit deze wedstrijd te halen. Hierdoor blijft SVVN met zes punten op de negende plaats staan.
 
Enter Vooruit degradeerde vorig seizoen voor het eerst in 14 jaar naar de 3de Klasse en zal het verloren terrein het liefst binnen een jaar weer goed willen maken. De start daarvan is goed. Van de zes wedstrijden werden er vijf gewonnen en daarmee staat EV achter Helios op de tweede plaats. Alleen thuis tegen VV Hellendoorn werd er met 1-2 verloren. Afgelopen zaterdag was Enter Vooruit op eigen veld met 2-0 te sterk voor VV Daarlerveen.
 
SVVN en Enter Vooruit troffen elkaar in verleden wel vaker, maar meestal op een ander niveau. Voor de laatste keer moeten we toch een flink aantal jaren terug. In het seizoen 2011/2012 werd het in Nijverdal 3-3 tijdens een wedstrijd in de 2de Klasse H. Het was tevens het laatste jaar dat SVVN op dat niveau acteerde. Kan SVVN op deze middag als tweede ploeg Enter Vooruit punten afhandig maken? 
 
Scheidsrechter op deze middag is de heer Eddie Hoogerwaard uit Enschede.
We gaan het allemaal zien…..
Pupil van de week is deze keer Raf Schuiling. Raf is acht jaar oud en speelt in SVVN JO9-2.
 
Wij wensen u veel plezier toe bij de wedstrijd SVVN tegen Enter Vooruit.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: