Informatie en diapresentaties Afrika Reizen op 15 december

Datum: 13-11-2023

14.31 uur - Vrijdag 15 december houdt Afrika Reizen weer een informatie-middag in 'Het Vischnet' aan de Grotestraat 68 in Nijverdal.

 
 
Vrijdag 15 december om 13.00 uur: 18 daagse Tuinroute van Kaapstad naar Kaapstad. 17 daagse reis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho met oa. het wereldberoemde Krugerpark, Drakensberg en Soweto. 
 
Om 14.30 uur Informatie en diapresentatie over de 18 daagse reis Namibië, Botswana en Zimbabwe. Aan de hand van prachtige foto's in de volgorde zoals de reis is gemaakt krijg je informatie over deze boeiende landen. 
 
In de hal stands van Ada Rosman met haar reisboeken, Jan Rosman met zijn prachtige Afrikaanse schilderijen, Afrikaanse kaarten en meer van Ans Wijnberg en natuurlijk is ook de Wereldwinkel van de partij.
 
Locatie: "Het Vischnet " Grotestraat 68 7443 BK in Nijverdal
Van harte welkom en koffie/thee is gratis.  
 
                                                Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: