Horeca bridge drive Nijverdal

Datum: 02-10-2023

11.13 uur - Op zaterdag 7 oktober is Nijverdal in de ban van het bridgen. Zo'n 150 kaartliefhebbers uit het hele land zwerven op deze dag door het centrum en gaan van restaurant naar restaurant om in iedere locatie een aantal spellen te spelen tijdens de 21e horeca bridgedrive. 

 
Er doen 7 restaurants mee aan dit evenement welke wordt georganiseerd door bridgeclub "de Heuvelrug". De deelnemende bedrijven zijn: Werk- en Eetcafé Kleurrijk, Food & lifestyle De Jongens, de Griekse restaurants Kreta en Sirtaki, het visrestaurant Hooked Seafood en restaurant Dynasty. De feestelijke afsluiting met prijsuitreiking door de wethouder vindt plaats in Grandcafé N- Joy.
 
Deze drive is opgezet om a) de bridgesport te stimuleren, b) het centrum van Nijverdal met haar gevarieerde horeca-aanbod te promoten en c) de spelers een gezellige dag te bezorgen.
Wilt u meer weten over deze sportieve - en sociale kaartsport, aarzel dan niet om een van de deelnemers aan te schieten en/of contact op te nemen met de plaatselijke bridge vereniging.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Anita Haan schreef op 07-10-2023

Ik wil graagvde uitslag van de horecabridgedrive Nijverdal 7 oktober 2023

Uw reactie

Naam:
Bericht: