Laatste kaarten voor HAEVN in Openluchttheater Nijverdal

Datum: 05-06-2023

12.13 uur - 
Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na vijf jaar grote uitverkochte clubtours in Nederland en een internationale tour door Duitsland, Zwitsersland en Frankrijk doen de mannen een unieke en exclusieve openluchttheater tour. Slechts vijf theaters doen ze deze zomer aan en op vrijdag 23 juni komt HAEVN naar het Openluchttheater Nijverdal. Voor dit concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar.



 
Een platina debuut album, 254 miljoen streams en meer dan een miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, ruim 164 miljoen streams en 436 duizend abonnees op YouTube. Met deze feiten wordt bewezen dat het succes van de Nederlandse band HAEVN tot ver over onze landsgrenzen reikt.


 
Filmische popmuziek

De kalmerende stem van Marijn en de instrumentale kleuren van Jorrit scheppen een geheel eigen muzikaal universum dat HAEVN heet. Popmuziek in filmische arrangementen. Verwacht een avond waar Marijn en Jorrit hun muziek op de meest intieme manier ten gehore brengen: langere pianosolo’s, akoestische versies en persoonlijke verhalen. Een show met veel eigen en nieuwe muziek afgewisseld met HAEVN bewerkingen van hun favoriete bekende popsongs.
 


Nog enkele kaarten beschikbaar

Voor de show van HAEVN zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt geadviseerd niet te lang te wachten met reserveren. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: