CC’75 organiseert Holterberg ATB toertocht met extra route speciaal voor jeugd

Datum: 27-01-2023

13.00 uur - Op zondag 12 februari vindt de Eshuis Accountants Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Het is ons weer gelukt om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende  “paarse” en “blauwe” MTB-route. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in.

 
Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU.
Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.
 
Er zijn twee afstanden te rijden, de 35km en de 55km.
Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Hellendoorn, de 55 km maakt een extra lus richting Holten. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost met technische ondersteuning en de 55 km heeft nog een extra verzorgingsstop.
 
Men kan starten tussen 9.00 en 10.00 bij camping De Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal. De kosten bedragen voor NFTU leden € 5,00, voor niet leden € 7,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Per inschrijving wordt  €1,00 afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Voor een snelle doorstroming bij de start graag voorinschrijven via www.fietssport.nl/toertochten/52347
Starten kan dan middels Scan en Go.

 
4 Kids Only!

Naast de reguliere deelnemers aan deze tochten willen we ook de jeugd de kans geven om kennis te maken met mountainbiken en toertochten.
Speciaal voor deze jeugdige mountainbikers is er daarom een aangepaste route 4 kids only gemaakt mét een verzorgingsstop om weer op krachten te komen!
Deze tocht is zowel voor de nieuwe en onervaren jeugd als voor de meer ervaren fietser bedoelt. Trainers van CC’75 MTB4kids zullen de tocht begeleiden. 
Als je al vaker gefietst hebt en ouder dan 10 jaar bent er is ook de mogelijkheid om de tocht zélf te fietsen. En iedereen mag ouders, vriend of vriendin meenemen!
 
Deelname aan de kids tocht is vanaf 7 jaar en de lengte zal afgestemd worden op de deelnemers in de groep (max 15km).
Voor de meer ervaren rijders is er een langere route gemaakt.
Deelname is GRATIS en opgeven kan via Fietssport.nl door te kiezen voor de 20km.
www.fietssport.nl/toertochten/52347
Melden vanaf 9.45u en we starten om 10.15u
 Meer info over deze 4 Kids Only tocht staat op onze website.
 
Op camping De Noetselerberg bestaat de mogelijkheid om na de sportieve inspanning iets te eten en/of te drinken op het buitenterras.
Voor meer info bezoekt u onze website www.cc75.nl/fietstoerclub-cc75
of kunt u bellen met Chantal Fokkert 06-14114250
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Hennie Kemper schreef op 27-01-2023

Waarom noemt u de holterberg wel en de Haarlerberg, Nijverdalse berg niet?

Uw reactie

Naam:
Bericht: