‘Rock and Romance’ met Jan Niewold en een verrassende mix muzikanten LSB Experience en Marathon Men


Datum: 03-10-2022

11.28 uur - Op zaterdagavond 22 oktober staat de Nijverdalse gitarist Jan Niewold in het ZINiN Theater met een top band. Een verrassende mix van muzikanten van The LSB Experience en Marathon Men. Zij brengen hun ‘Rock and Romance’ show, waarmee ze in de winter van 2021 tijdens een muziekfestivalcruise in het Caraibisch gebied voeren in gezelschap van grote bands als 10CC en Little River Band.Van CSNY en Eagles tot The Allman Brothers en Doobie Brothers

‘Rock and Romance’ is een dynamische show: rock, met een vleugje romantiek. Van de meer akoestische Crosby, Stills, Nash & Young, Eagles en The Beatles tot de meer elektrische seventies classic rock met songs van bands als The Allman Brothers, Doobie Brothers en Peter Frampton.


 
Kaarten reserveren

Kom genieten van een avond heerlijke muziek en reserveer nu via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: