v.v. Hellendoorn verlengt contract met hoofdtrainer Bart Benneker

Datum: 22-11-2021

10.57 uur - Bart Benneker is ook volgend seizoen trainer/coach van v.v. Hellendoorn 1. Bart Benneker, die in juni dit jaar zijn trainersdiploma UEFA A / TC-I heeft behaald, is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij v.v. Hellendoorn. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid.

 
Ook het contract met assistent-trainer Arjan Eshuis is met een jaar verlengd. 

Naast zijn rol als trainer/coach van v.v. Hellendoorn 1 is Bart zeer betrokken bij de verdere ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied binnen onze vereniging. Komend seizoen zal Bart zich actief blijven inzetten om het voetbalplan verder uit te rollen binnen de vereniging en samen met de Technische Commissie en diverse andere trainers verdere stappen te zetten in de verdere ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied.
 
.

Arjan Eshuis is sinds dit seizoen assistent trainer bij v.v. Hellendoorn 1. De samenwerking tussen Arjan en Bart verloopt goed, alsmede de samenwerking met de rest van de staf en de spelersgroep. Arjan is momenteel bezig met het volgen van de trainersopleiding UEFA B – TC II.

 
Bart Benneker
Arjan Eshuis
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: