SVDO Besitas Tocht vervangt de Mountainbikemania van 2021

Datum: 24-09-2021

10.12 uur - De Tourbuffels, de organisatie van Mountainbikemania heeft helaas moeten besluiten dat het niet mogelijk is om een tocht te organiseren zoals de mensen kennen en verwachten van Mountainbikemania. Voorzitter Fons Arkes: “De huidige Corona regels zorgen ervoor dat het niet de tocht en de beleving kan worden die iedereen van ons gewend is. Dat vinden we jammer en afbreuk doen aan de tocht, we willen een top evenement neerzetten en dat is gewoon niet haalbaar”. 

 
De Tourbuffels willen ook niet helemaal niks doen. 23 oktober is er wel een “gewone” tocht. Deelnemers kunnen kiezen tuseen een afstand van 35 of 55 km met tot wel 550 hoogte meters. De tocht zal een route zijn door de Hellendoornse bossen. Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur vanaf de Hofmansweide in Hellendoorn. 
 
Bij deelname aan de tocht zit toegang tot de afterparty en 2 munten voor eten inbegrepen. Uiteraard krijg je ook een verzorgingspakketje mee voor onderweg. Na de SVDO besitas tocht is er nog een vette afterparty in de feesttent. Vanaf 16.30 is er al een programma op de Hofmansweide, gezelligheid alom. Het avondprogramma zal bestaan uit DJ lars, met als special act Andrea Hazes & Feestnation. 
Inschrijvingen van 2020 en 2021 worden automatisch doorgezet naar 2022. 
 
De Mountainbikemania wordt verplaatst naar 22 oktober 2022. De Toffe Wintertocht die verplaatst was naar 23 januari 2022 blijft gewoon staan. 
 
Let op: Deelname aan de SVDO Besitas Tocht is alleen middels voorinschrijving en Coronapas. Aanmelden voor de SVDO Besitas Tocht kan via https://www.fietssport.nl/toertochten/51253
 
Voor vragen kunt u mailen naar info@tourbuffels.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: