No Time to Die eindelijk in première

Datum: 23-09-2021

13.12 uur - Eindelijk komt de James Bondfilm ‘No Time to Die’ in de bioscoop, nadat hij vorig jaar uitgesteld werd door de coronapandemie. James Bond-liefhebbers kunnen er eens rustig voor gaan zitten, de film duurt maar liefst 163 minuten, bijna twee uur en drie kwartier. De film gaat op zaterdag 2 oktober bij ZINema van start. 

 
25ste James Bondfilm 
‘No Time to Die’ is de 25ste James Bondfilm die in de bioscopen gaat draaien. Onze 007 heeft zijn turbulente leven als geheim agent opgegeven en geniet van een rustig bestaan op Jamaica. Dat wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. De missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, die gewapend is met een levensgevaarlijke technologie. Daniël Craig kruipt in deze nieuwe film voor de vijfde keer in de huid van James Bond. (Kijk voor speeldata op www.zinin.com) 
 
Kaarten reserveren 
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. 
 
Coronatoegangsbewijs 
Naast uw kaartje voor de voorstelling moet u dus ook een coronatoegangsbewijs en ID kaart kunnen tonen bij de kaartcontrole (vanaf 13 jaar). Deze persoonlijke QR-code is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Op de website coronacheck.nl vindt u alle benodigde informatie. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: