Royals Verzamelbeurs gaat door

Datum: 19-09-2021

09:56 uur - Op zaterdag 9 oktober 2021 zal de 19e editie van de Royals Verzamelbeurs plaatsvinden. Locatie is zoals gebruikelijk het kerkelijk zalencentrum ‘t Vischnet aan de Grotestraat 70 in Nijverdal. De afgelopen anderhalf jaar hebben we veel maatregelen in Nederland gehad rondom corona en inmiddels kan er steeds meer zonder maatregelen. In 2020 was er geen beurs, maar dit jaar mag het wel doorgaan met als enige maatregel de toegangscontrole door middel van de QR-code en uw identiteitsbewijs.

Een coronatoegangsbewijs met QR-code krijgt u als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Heeft u geen smartphone, dan mag u de QR-code ook op papier tonen. Heeft u geen computer of printer, dan kunt u contact opnemen met het RIVM via telefoonnummer 0800-1351. Via dit telefoonnummer kunt u een papieren versie aanvragen, deze krijgt u dan binnen 5 dagen kosteloos thuisgestuurd. 

Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto's, lepeltjes, u kunt het zo gek niet verzinnen of u vindt wel iets van uw gading. Bezoekers reizen vanuit heel Nederland naar Nijverdal af. Ook voor verzamel-items van buitenlandse vorstenhuizen kunt u hier terecht. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartenlust snuffelen, kopen en verkopen.

De toegangsprijs bedraagt 3 euro. De beurs is geopend vanaf 10.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.royalsverzamelbeurs.nl

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: