Extra kaarten beschikbaar gekomen voor Helligen Hendrik

Datum: 18-09-2021

11.47 uur - 

Het was uitverkocht: de show van Helligen Hendrik op donderdag 30 september in het ZINiN Theater. Door de aangekondigde versoepelingen kan het ZINiN Theater weer op volledige zaalcapaciteit draaien en dat betekent dat er extra kaarten beschikbaar zijn voor de show van Helligen Hendrik op donderdag 30 september. Gezien de populariteit van deze nukkige cabaretier is het advies om deze laatste kaarten snel te reserveren.

‘WEN D’R MAR AN’: de show die groots had moeten worden

De corona-crisis heeft er bij menigeen flink ingehakt. Zo ook bij Helligen Hendrik. De nukkige cabaretier had grootse plannen voor het komende theaterseizoen: een indrukwekkende show met een vijfkoppige band, twintig danseressen en tal van spectaculaire special-effects.

De ambitieuze plannen zijn in de welbekende ijskast gezet. Alle regels en restricties hebben Hendrik genoopt tot rigoureuze maatregelen. Dus komt de beroeps-chagrijn naar het ZINiN Theater met een sobere doch expliciete voorstelling, waarin hij zijn visie geeft op de corona-crisis. En dat zal vast geen positieve visie zijn. Hendrik neemt geen blad, laat staan een mondkapje voor de mond.Snel reserveren is het advies

Door de aangekondigde versoepelingen zijn er extra kaarten beschikbaar gekomen voor deze show. Gezien de populariteit van Helligen Hendrik is het advies om deze extra kaarten snel te reserveren. Dat kan via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.


 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: