Oproep speelgoed Sinterklaasattentie voor vluchtelingen en andere minima in de gemeente Hellendoorn

Datum: 16-09-2021

13:44 uur - Sinterklaas en zijn geweldige assistenten zijn aan het nadenken hoe ze veilig en Coronaproof naar Nederland kunnen komen. Maar Sinterklaas heeft de commissie “Help Sint Helpen” al wel weer gevraagd om hem ook dit jaar weer te helpen met het organiseren van een leuk Sinterklaasmoment voor vluchtelingen en andere minima. Uiteraard wil de commissie dat graag doen, maar ook zij kunnen het niet alleen. Daarom deze oproep aan iedereen die het Sinterklaasfeest voor deze mensen een warm hart toedraagt!

 

 

Wil je graag helpen? Je kunt: 

 

  1. Een financiële bijdrage overmaken op ons rekeningnummer (NL18RABO0120904411 tnv Stichting De Welle) onder vermelding van ‘Help Sint Helpen’
  2. Speelgoed (nieuw of zo goed als nieuw) inbrengen. Spelletjes en puzzels dienen compleet en onbeschadigd te zijn want het wordt namens Sinterklaas weggegeven. Het speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. We willen benadrukken dat het echt alleen nieuw of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal moet zijn. Wij verzoeken om geen knuffels en/of kleding in te brengen, en gelieve ook geen speelgoed waar batterijen bij nodig zijn. Sinterklaas vindt het heel belangrijk dat de commissieleden er op toezien dat het speelgoed is dat door Sinterklaas goedgekeurd gaat worden, dus perfecte kwaliteit en onbeschadigd speelgoed met onbeschadigde verpakkingen.

 

Indien u speelgoed wilt aanbieden verzoeken wij u om voor 6 november a.s. een mailtje te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bereiken op 06-10633846.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: