Zweten en zwoegen rondom de diepe zandkuil door junioren v.v. Hellendoorn!

Datum: 04-04-2021

09:38 uur - De  juniorenteams van onder de 15 t/m 19 van v.v. Hellendoorn zijn nog wekelijks volop aan het trainen en regelmatig worden er andere activiteiten georganiseerd. Zo ook afgelopen zaterdag. Mede dankzij stimulering vanuit de gemeente Hellendoorn kon v.v. Hellendoorn in samenwerking met MoodStudios DRW te Nijverdal de juniorenteams een leuke alternatieve activiteit aanbieden.

De teams vertrokken afgelopen zaterdag in tijdsvakken richting de diepe zandkuil in Hellendoorn. Hier stonden in het bos, professionele trainers van MoodStudios DRW klaar om diverse oefeningen te begeleiden. Hierbij werd coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid getraind, maar was er ook aandacht voor samenwerken en plezier.  

De junioren kunnen terugkijken op een mooie sportieve ochtend en v.v. Hellendoorn kijkt terug op een mooie samenwerking met de gemeente Hellendoorn en MoodStudios DRW om samen in deze corona periode de clubleden wat extra’s te kunnen bieden! 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: