SportBikeService zet nieuwe stap met verhuizing

Datum: 29-03-2021

10.09 uur - Met de verhuizing naar het centrum van Hellendoorn zet SportBikeService de volgende stap in de groeiambitie. Het nieuwe onderkomen staat aan de Dorpsstraat 5. “Het is prachtig dat we ons nieuwe onderkomen in Hellendoorn gevonden hebben, op een plek aan de mooiste mountainbike en fietsroutes van Nederland” aldus Ronald Staman.

 
Ruimte
Ronald geeft aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om op alle vlakken te groeien: “We hebben nu de ruimte om onze reeds bestaande service werkzaamheden uit te breiden en tevens kunnen we u in onze showroom de
nieuwste modellen van race- gravel- en mountainbikes tonen, als dealer van o.a. SUPERIOR bikes kunnen we een complete lijn sportfietsen, accessoires, onderhoudsmiddelen en sportvoeding leveren. Daarnaast is er ruimte voor de Custom-bike Building, samen met de geïnteresseerde kunnen we na een meting een passende sportbike op maat samenstellen. Onze koffiecorner is dermate ruim ingericht dat wanneer het weer mogelijk is we met meerdere fietsfanaten gezellig samen wielerwedstrijden kunnen kijken.
 
SportBikeService
Ronald Staman heeft SportBikeService in 2018 opgestart. Veelal via mond- tot-mond reclame is het aantal werkzaamheden zover gegroeid dat de bestaande locatie echt te klein werd, fietsen stonden in het hele huis ‘geparkeerd’.
Ons bedrijf is ontstaan vanuit de passie voor sportfietsen. “SportBikeService For a Perfect Ride” is onze slogan , wij de service, u het fiets plezier!
Van klein onderhoud tot het volledig upgraden en opbouwen van sportfietsen. Kortom service op maat!
 
Opening
Vrijdag 2 april om 10.00 uur wordt de opening verricht, komen kijken vrijdag, zaterdag of 2de Paasdag? U bent van harte welkom aan de Dorpsstraat 5, rekening houdende met de huidige corona maatregelen wel even een afspraak maken via info@sportbikeservice.nl of 06-41922328. Reguliere openingstijden: dinsdag – woensdag: op afspraak, donderdag: 14.00 – 21.00 vrijdag: 10.00 – 18.00 zaterdag: 10.00 – 16.00.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: