Noabersvoornoabers in actie voor kinderen

Datum: 19-02-2021

13:44 uur - Voor dit jaar hebben wij als Noabersvoornoabers ism Trefpunt minima weer een aantal momenten bedacht om tasjes rond te brengen aan kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Dit zijn kinderen die uit gezinnen komen die het niet zo breed hebben. Zo'n extraatje is vaak een superleuke verrassing. Dit is ons vorig jaar zo goed bevallen, dat we dit jaar graag nog een keer een ronde doen. De blijde gezichten bij het rondbrengen zijn goud waard.

Vorig jaar heeft de ABN AMRO foundation 2x een tasjes moment gesponsord, hierdoor konden we ze extra goed vullen. Ook dit jaar zijn ze bereid nog een keer weer te sponsoren.

Samen met diverse ondernemers uit de gemeente Hellendoorn konden we er vorig jaar en kunnen we ook dit jaar er weer een heel mooi pakket van maken.

1 ondernemer was dermate enthousiast dat hij ons behoorlijk sponsorde. Dit betekent dat wij samen met het bedrag van de ABN AMRO foundation nu al 2x een tasjes moment klaar hebben. Dankzij een goede herverdeling zit er in alle tasjes ongeveer evenveel. En kunnen we in de voorjaarsvakantie (kinderen 0-5 jaar) en meivakantie (kinderen 6-10 jaar) in totaal zo'n 160 kinderen blij maken.

Het thema dit jaar is "lezen is een feest." We zijn flink aan het sparen geweest en hebben een mooie boekenverzameling voor deze 2 groepen. In elk tasje zit een boek. Dit om het lezen te promoten en om te laten zien, dat samen lezen ook heel leuk kan zijn. Ook hopen we dat kinderen hierdoor een nieuwe hobby, genaamd: lezen, ontdekken. In de tassen zitten daarnaast nog een aantal knutselspullen, iets te snoepen en iets van persoonlijke hygiëne.

Daarnaast nog een belangrijk nieuwtje:

We hopen als Noabersvoornoabers dat we eind april/ begin mei weer een  gratis kledingbeurs kunnen houden voor mensen die bij ons bekend zijn en voor mensen die bij de Voedselbank lopen. ZIj krijgen ter zijner tijd dan een uitnodiging van ons.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: