Happie Schnappie online Pubquiz zaterdag 27 februari

Datum: 18-02-2021

15.35 uur - Rotary Hellendoorn-Nijverdal heeft een nieuw (online) evenement bedacht voor het goede doel. Want de opbrengst van de Pubquiz gaat naar de minima van de gemeente Hellendoorn. Scoor je ticket via: https://bit.ly/HappieSchnappiePubquiz

Helaas kan de wintersport dit jaar niet doorgaan maar we kunnen ons wel onderdompelen in het heerlijke wintersport – sfeertje. En wat zeuren we nou! Een keertje niet op vakantie? Er zijn mensen die nooit op vakantie kunnen…. Laten we voor deze mensen, de minima uit onze gemeente Hellendoorn, geld inzamelen zodat ook zij een keer op vakantie kunnen .
 
We gaan feesten voor het goede doel!. We beloven veel gezelligheid, fun en meer! Doe mee met de Happie Schnappie Pubquiz op zaterdag 27 februari. Via bovenstaande link kun je ook een happieschnappiebox bestellen bij Grand Cafe Toi Toi Nijverdal of Eetcafe De Droadnagel in Haarle.
 
Zaterdag 27 februari om 20.30 uur.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: