Afsluiting N35 tussen Nijverdal en Wierden: van 12 februari 21.00 uur tot 13 februari 2021 05.00 uur

Datum: 12-02-2021

11:18 uur - Rijkswaterstaat voert noodreparaties uit op een deel van de N35. Daarnaast wordt tussen Spoorviaduct N35 richting kruising Nijverdalsestraat de deklaag gefreesd vanwege de onlangs ontstane asfaltschades. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 12 februari 21.00 uur tot zaterdag 13 februari 2021 05.00 uur.

De autoweg N35 is ten tijde van de werkzaamheden afgesloten in beide richtingen tussen Nijverdal en Wierden. Er zijn omleidingen en de weggebruiker moet rekening houden met een langere reistijd van 10 tot 30 minuten. In afwachting van definitief herstel is er op het gefreesde wegdeel een snelheidsbeperking van 50 km/u van toepassing.

Werkzaamheden N35
Op het deel van de N35 tussen Nijverdal en Wierden worden noodreparaties aan het asfalt uitgevoerd en de deklaag tussen het spoorviaduct richting kruising Nijverdal wordt gefreesd. Zodra de weersomstandigheden het toelaten volgt definitief herstel van het wegdek.

Afsluitingen in beide richtingen
In de nacht van vrijdag 12 februari 2021 is de N35 tussen Nijverdal en Wierden in beide richtingen afgesloten. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Toch met de auto onderweg?

  • houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder;
  • volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg;
  • raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het twitteraccount van @RWSverkeersinfo.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: