Weinig te besteden?

Datum: 13-01-2021

10:04 uur - 'Weinig te besteden? Dat pakken we samen aan!' Dit is de titel van de flyer die elk jaar wordt uitgegeven door het Netwerk Sociale Zekerheid. Hierin vertellen verschillende organisaties hun verhaal over armoedebestrijding in de gemeente Hellendoorn.

 Naast het Hulpfonds Hellendoorn, stichting BOOM (Budget Op Orde Maken), de Voedselbank en De Huiskamer zijn in de uitgave van 2021 ook Noabers voor Noabers en het Trefpunt Minima meegenomen. 

Al deze organisaties zetten zich in voor mensen met een laag inkomen in de gemeente Hellendoorn. Dat doen ze elk op hun eigen manier. Het Hulpfonds helpt met geld en goederen. De Voedselbank met een wekelijks voedselpakket voor wie het financieel moeilijk heeft. Het Trefpunt Minima biedt een ontmoetingsplek voor mensen met een beperkt inkomen. Stichting BOOM ondersteunt mensen om (weer) inzicht te krijgen in hun inkomsten en uitgaven. Noabers voor Noabers zet zich in voor 'noabers' met een kleine beurs. De Huiskamer biedt inwoners van de gemeente Hellendoorn een inloophuis waar zij elkaar kunnen ontmoeten.  De organisaties werken nauw met elkaar samen om mensen die weinig te besteden hebben zo goed mogelijk te ondersteunen. 

De flyer wordt o.a. via de Raad van Kerken en de gemeente Hellendoorn verstrekt. Heeft u de flyer nog niet ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adres naar clientenplatform@stichtingdewelle.nl of kijk op www.stichtinghulpfondshellendoorn.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: