Kerst autopuzzelrit, ook te rijden op 2 en 3 januari 2021

Datum: 29-12-2020

09:00 uur - Een schot in de roos, de Kerst autopuzzelrit van Landgoed Schuilenburg.Veel enthousiaste reacties op de Kerst autopuzzelrit. Daarom is het vanaf nu mogelijk deze puzzelrit ook te rijden op zaterdag 2 en zondag 3 januari 2021.

 

Nog even “live” actief, voor het digitale leven weer begint.
Gewoon gezellig met het eigen gezin, in de eigen auto op pad. Een mooie route, lastige puzzels, hersenkrakers voor onderweg en natuurlijk een zit er ook nu allerlei lekkers in de brunch-box die je mee krijgt. 

Iedereen kan meedoen aan de opdrachten voor onderweg, kijk goed uit naar de foto’s! In de route zijn pauzeplaatsen aangegeven. Hier kun je even stoppen, iets lekkers uit de brunch-box nemen en de volle aandacht geven aan de hersenkrakers, de pauzeplaatspuzzels. Lekker moeilijke puzzels waar je wel even tijd voor nodig bent. Hou je niet van puzzelen? Dan sla je ze lekker over.
Alles mag, hoewel…… je moet je wel aan de normale verkeersregels houden!

Even de zaken op een rijtje:

 • De kerst autopuzzeltocht is nu ook te rijden op zaterdag 2 januari en zondag 3 januari 2021.
 • Starttijden beide dagen van 11.00 uur tot 13.40 uur, elke 20 minuten. Per starttijd is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dit om ophoping van auto’s aan de start te voorkomen.
 • Kaarten:
  “Start 11.00 uur Volwassene”:
  Geeft de starttijd van 11.00 uur, Volwassene: is iedereen vanaf 13 jaar en ouder en de prijs is € 19.95 p.p.
  “Start 11.00 uur Kind”:
  Geeft de starttijd van 11.00 uur, Kind: is kinderen van 1 t/m 12 jaar en de prijs is € 14,75 p.k. Baby’s gratis.
  Kies de ticket met de gewenste starttijd. Let op dat er voldoende tickets beschikbaar zijn voor de volwassenen en de kinderen.
 • De kaarten zijn verkrijgbaar op:
  Voor zaterdag 2 januari 2021 : https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerstrit02-01 
  Voor zondag 3 januari 2021 : https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerstrit03-01
 • De kaartverkoop sluit op 31 december om 12.00 uur
 • Deelname is voor eigen risico, Schuilenburg kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of anderszins. Zie ook deelname regelement op www.schuilenburg.nlReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: