Mysterieuze stunt: Graffiti-crew is op zoek naar Twentse TikTok filmheld

Datum: 17-12-2020

12:15 uur - Op schoolpleinen van Twentse basisscholen is door een drietal in zwarte hoodies en ‘La Casa de Papel’ maskers green graffiti gespoten met de oproep: ‘N, word jij onze TikTok filmheld?’. Scholieren van 9 tot 13 jaar worden uitgedaagd om in de kerstvakantie een mysterie te ontrafelen. De beste TikTokkers maken kans op bijzondere prijzen.

 

Scholieren worden met deze ludieke actie opgeroepen om tijdens de kerstvakantie met behulp van TikTok de mysterieuze ‘N’ op te lossen. Er worden meerdere scènes gedeeld die nagespeeld moeten worden. Het mysterieuze drietal gaat alle video’s langs, die de scholieren delen op hun eigen TikTok account met de hashtag ‘#Nthemovie’. Alle video’s worden bekeken om de beste TikTokkers te achterhalen.

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. We werden overspoeld met het coronavirus. Gelukkig hebben de Twentse scholieren nog een mooie uitdaging voor de boeg om 2020 goed af te sluiten. Alle fanatieke TikTokkers die meedoen aan de challenge maken kans op een hoofdrol in een TikTok film: N the movie. Maar dat niet alleen. Ook maken ze kans op een VIP première avond met drie vrienden inclusief limousine, persfotograaf en een rode loper. En als kers op de taart worden er nog 2 JBL Charge 4 Bluetooth speakers verloot onder de TikTok fanaten.

Wie ontrafelt als eerste waar die mysterieuze ‘N’ voor staat? En wie wordt dé Twentse TikTok filmheld? Op â€‹nthemovie.nl​ lees je precies hoe het werkt.

Check de trailer van de stunt op:

https://www.youtube.com/watch?v=wJ4dVHHcuCo&feature=youtu.be

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: