Hulpsinterklazen zijn erg druk!

Datum: 20-11-2020

9.44 uur - Sinterklaas en zijn Pieten zijn gelukkig goed in Nederland aangekomen. Ook in Nijverdal zijn de eerste schoentjes al gevuld. Omdat Sinterklaas de commissie ‘Help Sint Helpen” al eerder had gevraagd of de commissie hem op een Coronaveilige manier kon helpen is Sinterklaas al bij de commissie op bezoek geweest.

 
Tot Sints grote vreugde zag hij dat er heel had was gewerkt en dat er al vele zakken klaar stonden om bezorgd te worden bij jonge kinderen van minimagezinnen en vluchtelingen die een kleurplaat hadden ingeleverd. De cadeautjes worden coronaproof bezorgd. In speciale Sinterklaaszakken krijgen de kinderen deze aan huis afgeleverd. Dankzij de gulle giften zitten er cadeautjes in en ook een spel dat met het hele gezin gespeeld kan worden. Uiteraard ook wat te snoepen voor het hele gezin.
 
Sinterklaas of een van de Pieten nemen in week 48 telefonisch contact op met de ouders zodat de zakken met de cadeautjes op een coronaveilige manier bezorgd kunnen worden. De commissie bedankt iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze Sinterklaasactie en ze wenst de ontvangers alvast een heerlijk avondje.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: