Kerstkaartenactie De Welle

Datum: 20-11-2020

9.38 uur - De kerstdagen worden geassocieerd met vrienden en familie, gezelligheid, samen vieren en dankbaarheid. In deze huidige coronatijd is juist het samenzijn iets dat we nog zoveel mogelijk moeten vermijden. Eenzaamheid ligt op de loer, tijdens de kerstdagen wordt dat gevoel misschien nog extra versterkt. Om inwoners, jong en oud, die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken, heeft Stichting De Welle een kerstkaartenactie opgezet. Daarbij kunnen zij de hulp van welwillende inwoners uit de gemeente goed gebruiken. 

Mensen die graag iets willen bijdragen, wordt gevraagd een kaart met kerstwens inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus te deponeren. De Welle zorgt ervoor dat alle kaarten verstuurd worden naar mensen die zelfstandig wonen en die dit gebaar zeker kunnen waarderen! Het is ontzettend fijn om te ervaren dat er aan je gedacht wordt.
 
De Welle hoopt met deze actie bij te dragen aan minder eenzaamheid tijdens de feestdagen. Vanaf maandag 23 november tot en met 18 december staat er een speciale kerstbrievenbus bij de balie van De Welle. Elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur kunnen er kaarten gebracht worden (Constantijnstraat 32a, 7443 NA Nijverdal – achterzijde Huis voor Cultuur en Bestuur). 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: