Wandelroutes De Welle: even lekker genieten van de omgeving

Datum: 18-11-2020

11:26 uur - De prachtig gekleurde bladeren vallen van de bomen, het weer is soms guur maar gelukkig schijnt er ook vaak een prachtig najaarszonnetje. Juist nu we dit najaar noodgedwongen meer thuis zitten, is het heerlijk om iedere dag even een frisse neus te halen en te blijven bewegen. Stagiaires van Stichting De Welle zetten wekelijks een aantal mooie wandelroutes uit in de kernen van Wierden, Enter, Hellendoorn en Nijverdal.

De wandelroutes zijn tussen de 2 en 3 kilometer lang. Of deze wandelroute nou uw dagelijkse beweging is, een rondje in de werkpauze of juist dient als een familiewandeling, in elk van deze gevallen kunt u met deze routes uit de voeten! Er zullen af en toe wat langere bonusrondjes verschijnen in het prachtige buitengebied van Wierden en Hellendoorn. U kunt de routes alleen lopen, samen met (klein)kinderen of een vriend(in). Maar wellicht is het ook gezellig om eens wandelend bij te praten met een buurman of -vrouw die het huis wat minder uitkomt. Uiteraard is het wel belangrijk dat we ons houden aan de RIVM-maatregelen. 

De wandelroutes worden binnenkort gedeeld op de Facebookpagina en website van De Welle. Wilt u de route per mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden bij k.rodijk@stichtingdewelle.nl. Bent u niet zo vaardig met de computer, dan kunt u de routes ook ophalen bij de balie van De Welle in Wierden en Nijverdal (op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur). De route van Enter kan iedere ochtend afgehaald worden bij het gezondheidscentrum (Dorpsplein 1). Ook in Hellendoorn is een afhaalpunt bij de Albert Heijn.  

Voor inlichtingen kan er contact opgenomen worden met Kayra Rodijk, e-mailadres: k.rodijk@stichtingdewelle.nl of via het telefoonnummer 06-34269710.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: