Diverse inloopspreekuren ZINiN BreinReis komen te vervallen

Datum: 15-10-2020

16:34 uur - De verscherpte maatregelen, die dinsdag 13 oktober door premier Mark Rutte werden aangekondigd in verband met de oplopende coronabesmettingen, hebben de organisatoren van de diverse inloopspreekuren in de ZINiN Bibliotheek doen besluiten om het Digitaal Inloopspreekuur op dinsdag 27 oktober en het Inloopmoment Belastingtoeslag op vrijdag 30 oktober te laten vervallen. Ook het Inloopspreekuur OV op 4 november zal niet doorgaan.



Wel telefonische spreekuur voor Openbaar Vervoer
Vanuit de Provincie is besloten de geplande Inloopspreekuren Openbaar Vervoer in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal voorlopig niet door te laten gaan. Het eerste inloopspreekuur OV stond voor woensdag 4 november gepland, deze komt dus te vervallen. Wel kunt u, als u vragen hebt over het OV, telefonisch contact opnemen met de OV ambassadeurs op dinsdag- t/m vrijdagmiddag tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 308 – 303 70 10.

Tot nader order geannuleerd
Deze drie inloopspreekuren zijn tot nader order geannuleerd. Houdt u onze website www.zinin.com en onze social media in de gaten voor het laatste nieuws. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: