Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op 't Lochter in Nijverdal

Datum: 13-10-2020

11:05 uur - Op bedrijventerrein de 't Lochter in Nijverdal, gelegen langs de N374 en de N35, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw.  Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend gelegen, dicht bij uitvalsweg N35 en vanaf de Burgermeester Boersingel goed te zien.  

 

 

Het pand wordt opgedeeld in 12 bedrijfsunits van 165 en 174 vierkante meter. De units zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en de kopunits worden tevens voorzien van een vaste verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. 

 

De prijzen beginnen bij 115.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. 

 

De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week zijn al diverse units verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw zal binnenkort aanvangen en zal zo'n vier maanden gaan duren. 

 

De ontwikkelingen op bedrijvenpark 't Lochter volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie langs de N35, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein de 't Lochter opnieuw een aanwinst rijker! 

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Toine Vorgers van Uniek bedrijfsmakelaars, 06-13544423, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Nijverdal Business Center op de markt komen.  

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: