9 keer Hertruiters aan de kop

Datum: 12-10-2020

11:37 uur - Er zijn dit weekend weer prachtige resultaten geboekt door de leden van de Hertruiters!

 

Op zaterdag liet in Laag Soeren Jip Ottes van zich horen tijdens de springwedstrijd met haar pony's Jax en Zenzi Boy. In de klasse B, categorie D springen behaalde ze een 5e prijs met 72,5 stijlpunten met Jax en een 6e prijs met Zenzi Boy met 72 stijlpunten. In de klasse L springen categorie D gaf ze flink gas en behaalde ze met Jax een 1e prijs.

Ook  in Balkbrug werd dit weekend gesprongen en in de klasse BB categorie A behaalde Thijs Eshuis met zijn Sproet een 2e prijs met 75,5 stijlpunten. In de klasse BB springen categorie D sprong Berber Nijland zich met haar nieuwe pony Kantjes Zorak  direct in de prijzen met een 3e prijs en 73 stijlpunten. In de klasse B springen categorie C behaalde Melissa Eshuis maar liefst 80 stijlpunten en dat was goed voor een 2e prijs. In de klasse B categorie D sprong Berber Nijland met Kantjes Zorak weer naar een 3e prijs, dit keer met 78,5 stijlpunten.

Op zondag was er ook dressuur in Balkbrug en daar was er een 1e en 2e prijs voor Dylan Veurink met zijn pony Goofie in de klasse B dressuur, categorie B. In de klasse L1 dressuur categorie ABC was er een 1e prijs voor Melissa Eshuis met Forest Fire met 206 punten. Berber Nijland zadelde voor de dressuur klasse L2 categorie B haar pony Sunny Boy en behaalde een 1e prijs met 196 punten. Maar liefst twee eerste prijzen voor een Hertruiter in de klasse M1 dressuur categorie D/E en wel voor Amke Pot met Hooghe Maaten's Marshmallow met 205,5 en 194 punten.

Dan was er ook nog een koudbloedenwedstrijd in Mariënheem waaraan Wendy Hulsink deel nam met Amke Kasteelsche Hof in de klasse L1/L2 dressuur. Twee keer een 1e prijs was het resultaat met 212 en 202 punten.

En ook tijdens de Bixie wedstrijd in Luttenberg was er een Hertruitertje die met het oranje lint aan de haal ging. Isabelle Plijter won hier met 83 punten.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: