SVVN ontvangt DES zonder toeschouwers

Datum: 08-10-2020

11:35 uur -  Met een nare smaak een voorbeschouwing schrijven. Dit is toch niet wat je wilt. Supporters horen bij een voetbalwedstrijd. In de buitenlucht waar de beruchte 1.5 meter gegarandeerd kan worden heeft onze o zo wijze regering besloten dit niet toe te staan. En dan krijg je een naargeestige sfeer zoals afgelopen zaterdag tegen Mariënberg. Wat verschrikkelijk. Slechts een handjevol officials mochten bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit zal zaterdag niet anders zijn.

SVVN speelde afgelopen zaterdag een puike eerste helft. De groenwitten waren heer en meester en het is jaren geleden dat SVVN zo dominant kon zijn. Enig minpuntje was dat er een karrevracht aan kansen werd gemist. Toch bleef SVVN super geconcentreerd de aanval zoeken. De 0-2 ruststand was slechts een milde score van de immense krachtsverhoudingen. Na rust werd de wedstrijd snel in het slot gemaakt met de 0-3. Daarna werd het spel wat slordiger. Het ging te makkelijk. Toch creëerde SVVN nog genoeg kansen om een veel grote score op het bord neer te zetten.

Zaterdag is het DE derby van Nijverdal. Zonder publiek dus. Daar doe je echt helemaal niemand een plezier mee. Tegenstander DES boog afgelopen zaterdag thuis een achterstand tegen ASV’57 om in een 2-1overwinning. Het zijn de eerste punten voor DES in dit nog prille seizoen. Derby’s zijn zelden goede wedstrijden. De wedstrijd van vorig seizoen was daar geen uitzondering op. DES kwam op voorsprong in de tweede helft door een strafschop. Volharding stapte echter als winnaar van het veld door doelpunten van Melvin Morsink en Bas Koedijk. Een explosie van vreugde volgde door het groen-witte deel van het dorp.

Zaterdag is er helaas geen publiek toegestaan bij de wedstrijd. Het is ook niet toegestaan op andere velden naar deze wedstrijd te kijken. Dit geldt ook voor spelers van andere wedstrijden. Officials van SVVN zullen erop toezien dat iedereen zich aan de regels houdt en optreden als deze overtreden wordt. Kom dus niet naar Sportpark Groot Lochter. 

RTV Oost zal via: https://www.youtube.com/user/RTVOost  verslag doen van deze wedstrijd. 

De wedstrijd SVVN tegen DES begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Stan Smit uit Raalte.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Def schreef op 10-10-2020

zonder toeschouwers bij svvn laat mij niet lachen de grootste schreuwers stonden langs de lijn en de kantine was open.zelf zat ik met vele des suportes achter pc 2x rode kaart voor svvn verdient

Harm schreef op 10-10-2020

Def, even een reactie op je schrijven. De kantine was inderdaad geopend vanaf het veld voor de besturen van DES en SVVN en voor de stewards en de pers i.v.m. de 1,5 meter .En als je met 11 spelers niet van 9 spelers kunt winnen, valt er voor jou weinig te lachen......

Bert schreef op 12-10-2020

Ik heb zaterdag met verbijstering zitten te kijken naar de misdragingen van een aantal spelers in het veld. Bestuur van SVVN ik heb dat jullie nu laten zien waar jullie voor staan en laat deze keeper nooit meer toe op de velden van jullie sportcomplex. Bert

Lassie schreef op 12-10-2020

Die keeper spoort niet al vaker met verbazing naar die vent gekeken. De 2e gele kaart was wel twijfelachtig maar zijn reactie vond ik beneden alle maat. Des had na die 2 rode kaarten de wedstrijd moeten kunnen beslissen maar helaas.

Uw reactie

Naam:
Bericht: