Waarschuwing voor nieuwe vorm online oplichting

Datum: 11-09-2020

16.00 uur - Gemeente Hellendoorn waarschuwt voor een nieuwe vorm van online oplichting. Er zijn foute websites die geld vragen voor het maken van een afspraak bij de gemeente Hellendoorn. Dit is pure oplichting, want het maken van een afspraak bij de gemeente Hellendoorn is altijd gratis.

 
 
De enige officiële website van de gemeente Hellendoorn is www.hellendoorn.nl . Het maken van een afspraak kan eenvoudig en volledig gratis via www.hellendoorn.nl/afspraakmaken . Dus betaal nooit voor het maken van een afspraak. Inwoners en ondernemers kunnen tijdens kantooruren ook altijd telefonisch een afspraak maken bij de gemeente via (0548) 630 000.
 
De gemeente Hellendoorn brengt alleen kosten in rekening als inwoners en ondernemers via www.hellendoorn.nl of aan de publieksbalie in het gemeentehuis een product of dienst aanvragen, zoals een paspoort, rijbewijs, id-kaart of andere producten. Een afspraak bij de gemeente is altijd gratis!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: