ZINiN Taal daagt u uit: Wat heeft Corona met u gedaan?


Datum: 09-09-2020

7.56 uur - Doe mee aan de verhalenwedstrijd en schrijf een kort verhaal over deze bizarre tijden

Aarzel dan niet en doe mee aan de ZINiN Taal verhalenwedstrijd in de gemeente Hellendoorn en gooi uw frustraties, belevenissen of verdriet van deze nieuwe werkelijkheid op papier. 

Schrijf een goed verhaal. 

U heeft zichzelf in de afgelopen maanden vast vragen gesteld, die in onze oude ‘normale’ wereld nooit in u opgekomen waren. Het nieuwe ‘normaal’ leidt tot frustraties, verdriet en talloze andere emoties. Wij vragen u die met ons te delen in een goed verhaal voor de ZINiN Taal verhalenwedstrijd. U moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen om mee te kunnen dingen naar de winst. Allereerst moet u inwoner zijn van de gemeente Hellendoorn. U mag maximaal 500 woorden gebruiken. U moet daarbij vijf woorden uit de volgende lijst gebruiken:
 

• ontwijkstress
samen/alleen
frontbericht
thuisisolatie
immuniteit
zoomsessie of hangouten
huidhonger
hoestschaamte
lockdown kilo
besmettingscurve
coronakapsel
kuchscherm
kletshuisje
checkgesprek
contactberoep
anderhalvemetereconomie
coronadiploma
teststraat
vouchervakantie
toogviroloog
 
Een deskundige jury beoordeelt de verhalen. De schrijvers van de beste verhalen komen op een ‘short list’ te staan en worden uitgenodigd voor de lezing van Wim Daniëls op 24 november in het ZINiN Theater.  Deze bekende schrijver zal hoogstpersoonlijk de prijs, een mooi cultureel verrassingspakket, aan de winnaar overhandigen.
Om zoveel mogelijk mensen nog de gelegenheid te geven om mee te doen aan de wedstrijd, is de uiterste inleverdatum met een maand verlengd. Stuur het verhaal voor 1 november 2020 naar verhalenwedstrijd@zinin.com. Deze verhalenwedstrijd is alleen voor inwoners van de gemeente Hellendoorn en er kan één verhaal per persoon worden ingestuurd.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Def schreef op 09-09-2020

vroeger was er ook een bloemist de de naam heette je word er moe van doe het goede des te eerder zijn wij er van af

Uw reactie

Naam:
Bericht: