Hertruiters in de prijzen in Vriezenveen en De Mortel

Datum: 17-08-2020

11.47 uur - Tijdens de dressuurwedstrijd in Vriezenveen dit weekend, hebben diverse leden van de Hertruiters weer hoge ogen gegooid. Zo was er een voor Luc Eshuis met zijn pony Black Fire. Hij wist met maar liefst 224 punten in de klasse B dressuur, categorie DE met overmacht de overwinning op te eisen 

 
 
Zus Melissa Eshuis werd met Forest Fire twee keer 2e in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie ABC. Ze behaalde 196,5 en 193 punten en startte L1. 
 
In de klassen L2 behaalde in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie DE, Amke Pot met Hooghe Maaten's Marshmallow een tweede en een derde prijs met 195 en 192,5 punten.
 
Bij de paarden waren er prijzen voor Marije Hutterd met Bartoli in de klasse L1. De combinatie werd 3e met 197 punten. 
 
Lotte Bakhuis reed met Happy Lady eb 195,5 punten bij elkaar en mocht daarmee de tweede prijs ophalen.
 
Aan de andere kant van het land in De Mortel, Limburg, vormde Berber Nijland een gelegenheidscombinatie met Jumpie de pony van haar vriendin en sprong daarmee in de klasse BB, categorie C. Met 75,5 stijlpunten behaalden ze een derde prijs. En het witte lint dat ze daarvoor ontvingen, krijgt een speciaal plekje in huis, want Anky van Grunsven zette daarop op verzoek van Berber haar handtekening!
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: