Maak kennis met v.v. Hellendoorn

Datum: 17-08-2020

De zomerstop zit erop en bij v.v. Hellendoorn gaat de F-League weer beginnen. Iedere vrijdagavond wordt van 18.30 tot 19.30 uur de F-League gespeeld bij v.v. Hellendoorn. Er worden diverse spelvormen/oefeningen gedaan als dribbelen, passen, passeren en schieten met als afsluiting een 4 tegen 4 wedstrijd. Dit alles op een speelse manier. Spelenderwijs leren voetballen ... plezier staat voorop!!!

Op vrijdag 21 augustus organiseert v.v. Hellendoorn een kennismakingsavond. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar, kunnen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) geheel vrijblijvend kennis maken met het spelletje voetbal, de club v.v. Hellendoorn, de accommodatie en de trainers en coördinatoren. 
 
De kinderen dienen om 18.00 uur aanwezig te zijn. Na een welkomswoord door het jeugdbestuur zal om 18.30 uur het programma op het veld starten. Om 19.30 uur is de F-League op het veld afgelopen waarna er in de kantine voor de kinderen wat te drinken klaar staat en de ouders(s)/verzorger(s) de gelegenheid krijgen voor een verdere kennismaking en het stellen van vragen.
 
Aanmelden voor de kennismakingsavond kan middels een mail naar: tc@vvhellendoorn.nl
 
Meer informatie is te vinden op de www.vvhellendoorn.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: