De jongste jeugd start weer met voetballen bij v.v. DES

Datum: 13-08-2020

11.29 uur - Helaas kan, als gevolg van corona de jaarlijkse Open Dag bij DES dit jaar niet doorgaan. Desondanks beginnen we zaterdag 22 augustus aanstaande weer met veel enthousiasme met voetballen voor de jongste jeugd! 

 
 
Kinderen vanaf ongeveer 4 jaar kunnen al meedoen aan het mini-voetbal. De kinderen worden op een leuke, simpele, speelse en overzichtelijke wijze de eerste beginselen van het voetbalspel bijgebracht. 
 
Vanaf ongeveer 6 jaar spelen de kinderen in de F-league. Hoewel bij de F-league het competitie-element al wat nadrukkelijker speelt, geldt ook hier: het plezier staat voorop. Indien mogelijk wordt af en toe een wedstrijdje gespeeld tegen een vereniging in de buurt. 
Het voetbal voor de jongste jeugd begint elke zaterdagmorgen om 9 uur en is tegen ongeveer 10 uur afgelopen. Na afloop staat in de kantine wat te drinken en een stukje fruit klaar. 
 
Ouders/verzorgers mogen (langs de lijn) blijven kijken bij hun kroost. Denk hierbij aan het volgen van de 1,5 meter regel. 
Meer informatie op www.vvdes.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: