Opnieuw ijsjes actie, komende zaterdag bij Bendien Smits

Datum: 29-07-2020

9.40 uur - Vorige week waren de 'Nijverdalse Noabers' bij het verzorgingshuis de Parallel om ijsjes uit te delen en om een praatje te maken. Het personeel en bewoners konden de actie goed waarderen en er zijn vele leuke gesprekken gevoerd over wat men graag zou willen doen en beleven, juist nu na die corona crisis.

Komende zaterdag 1 augustus tussen 13:00 en 16:00 staat de ijsbar bij Bendien Smits (het plein tussen de flats achter de Hema). Het wordt prachtig weer, dus pak juist dan de gelegenheid een gratis ijsje te halen.
 
Inwoners die gezelligheid zoeken worden uitgenodigd, onder het genot van een ijsje, kunt u gerust aangeven dat u graag wekelijks wilt wandelen, fietsen of zelfs wilt zwemmen. Of dat u graag een bezoekje aan het museum of theater zou willen brengen. Wellicht wilt u een kaartje leggen of spelletjes spelen, of zou u een dagje uit willen gaan, of gewoon vaker koffie drinken met leuke nieuwe bekenden . 
 
'De Nijverdalse Noabers willen samen (zeker na de Corona Periode) kijken hoe het gezelliger gemaakt kan worden'. Dus komt u ook gerust een ijsje eten en geeft u de wensen aan van uw buurman, opa en oma, familie of als vrijwilliger voor een vereniging, iedereen is van harte welkom. De ijsco weggeef dagen vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur bij:
 
Zaterdag 1 augustus      Bendien Smiths- Bendien Smitshof 38
Zaterdag 15 augustus    Stadsbeek de Brake (Plein Woningstichting) Storkstraat 11
Zaterdag 29 augustus    De Huiskamer, Markt 3
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: