Helaas toch geen Heldersfees (op het terras)

Datum: 24-07-2020

13:17 uur - Zoals jullie ons kennen zoekt de Oranjevereniging Hellendoorn met het Helders Fees altijd de mogelijkheden op om binnen het toelaatbare het mooiste dorpsfeest te organiseren. Zo zijn we vier weken geleden n.a.v. de versoepelingen, en in goed overleg met de gemeente Hellendoorn en Veiligheidsregio Twente, direct aan de slag gegaan met de plannen van een groot terras waar ‘zittende’ activiteiten konden plaatsvinden, zoals o.a. een pubquiz, bierproeverij, kerkdienst en vogelschieten.

 
Echter moeten wij met de kennis van vandaag een hele lastige maar in onze ogen verstandige beslissing nemen om het Helders Fees ‘op Terras’ 2020 te annuleren. Wij willen de gezondheid van onze vrijwilligers, bezoekers en dorpsgenoten niet op het spel zetten. Het risico is te groot om door te gaan met ons alternatieve programma voor 2020.
We hopen op jullie begrip en zien jullie graag op het HeldersFees 2021!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

gerard schreef op 25-07-2020

Zo de wind waait waait mijn jasje en dit weer op het terras laat maar zitten.Mogelijk nog een pintje pakken in luttenberg op rustig een moment. tis behelpen voor de alcohololika..

Helaas Pindakaas. schreef op 25-07-2020

@Gerard, door Corona is het Luttenbergs Feest alléén toegankelijk voor de Luttenbergers zelf.

Uw reactie

Naam:
Bericht: