Opstart activiteiten De Welle

Datum: 26-06-2020

10:19 uur - Nu de maatregelen meer en meer versoepelen, is ook De Welle bezig met het langzamerhand opstarten van verschillende activiteiten. We doen dit stapje voor stapje. Dat kan betekenen dat de ene activiteit al wel door gaat en een andere nog niet. Dat sommige mensen worden uitgenodigd en anderen niet. Om iedereen op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen kan men een kijkje nemen op www.stichtingdewelle.nl/corona waar alle activiteiten en diensten staan opgesomd. 

 

 

Mogelijkheden

Uiteraard is het van groot belang dat we ervoor zorgen dat mensen niet te dicht bij elkaar gaan zitten, omdat dit nog niet veilig is. Dit blijft altijd ons uitgangspunt. Aan de andere kant willen we natuurlijk ook weer graag doen waar we goed in zijn en dat is mensen verbinden. We kijken dus naar de mogelijkheden. Wat kan weer? En hoe kan het veilig? 

 

Wat is inmiddels opgestart?
Het spreekuur van VluchtelingenWerk vindt weer op afspraak plaats en het depot is geopend. Dat geldt ook voor Place2Be, waarvoor jongeren zich van tevoren moeten aanmelden en voor de activiteit Join Us. Voor de activiteiten in de socioruimtes geldt dat er begonnen is met een aantal koffieochtenden waarvoor een groep deelnemers en vrijwilligers is uitgenodigd die zich kunnen aanmelden. De Vrijwilligersvacaturebank is online gewoon te gebruiken en op reservering zijn ook fysieke afspraken mogelijk. Er wordt gekeken naar het opzetten van een aantal zomeractiviteiten. De maaltijden aan huis zijn de afgelopen tijd ongewijzigd gecontinueerd. Vanaf 1 juli worden alle aanvragen voor alarmering weer in behandeling genomen, waarbij eerst een wachtlijst wordt afgehandeld. Voor een volledig en actueel overzicht: zie www.stichtingdewelle.nl/corona

 

Voor alles geldt dat de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Zijn er vragen over activiteiten? Dan kan er contact gezocht worden met De Welle via 0548-638810. Elke ochtend op werkdagen is het kantoor bereikbaar. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: