Stones Sessions naar Openluchttheater NijverdalDatum: 24-06-2020

12.41 uur - Ze stonden al een tijd op de wensenlijst van het Openluchttheater Nijverdal: de Stones Sessions. Het is ZINiN gelukt om deze Rolling Stones tribute band op zaterdag 11 juli met hun show ‘Pleased To Meet You’ naar het Openluchttheater Nijverdal te halen. Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen per show en de wens om zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van de muziek van The Rolling Stones geven de Stones Sessions deze avond twee shows: om 19.00 uur en om 21.00 uur.

De show van 21.00 uur is inmiddels al uitverkocht. Voor de show van 19.00 uur zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het advies luidt dan ook om tijdig kaarten te reserveren.
 
Grote hits en mooie anekdotes

Stones Sessions: zes jonge ras muzikanten met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde: The Rolling Stones.
De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van The Stones spat van deze rockers af. Met de grote megahits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie van de grootste band aller tijden is een avond Stones Sessions een echte must-see voor elke Stones liefhebber.


 
Nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar

De show van 21.00 uur is inmiddels uitverkocht, maar voor de show van 19.00 uur zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com of via de reserveerlijn (0548) 624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: