Stil protest bij Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal

Datum: 21-06-2020

12:19 uu - Vanmiddag is er door middel van het leggen van een bos bloemen en een tekst een stil protest geweest tegen het inperken van de vrijheid. Op het papier staat geschreven: " De democratie heeft vandaag een beetje verloren. Viruswaanzin. ".Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 21-06-2020

Gelukkig adviseren hoogopgeleide experts bij belangrijke beslissingen. Na de universiteit werken ze dagelijks aan onderzoek op hun vakgebied en houden contact met collega’s vanuit de hele wereld. Ik zou mijn gezondheid niet graag laten afhangen van stemgedrag van de boze Nederlander.

Hendrik schreef op 22-06-2020

Maar van Dissel staat wel op de zwarte lijst? (https://www.story.nl/artikel/showbizz/jaap-van-dissel-rivm-staat-op-medische-zwarte-lijst)

Wat ben ik toch een tut! schreef op 22-06-2020

@ Hendrik, je gebruikt de ‘ad hominem’ drogreden. Persoon A doet bewering 'X'. Er is iets mis met persoon A. Dus bewering 'X' is niet serieus te nemen.

Hendrik schreef op 22-06-2020

Wat is dit scheikunde of algebra?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 22-06-2020

@Hendrik, ik bedoel wanneer iemand b.v. in gevangenis heeft gezeten. Zijn bewering wel juist kan zijn. Van Dissel kan dan wel ooit fout hebben gemaakt op een ander gebied. Dit heeft niets te maken met zijn vakkennis over het Coronavirus.

Jaap schreef op 22-06-2020

Die 'zwarte lijst' is één of andere internet pagina, waar van Dissel op staat omdat hij iemand heeft vrijgesproken als lid van een tuchtcollege. Lijkt me nou niet dat, dat heel serieus is.

Iris schreef op 22-06-2020

Nou Tut normaal kunnen de hoogopgeleiden bij jouw geen goed doen.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 23-06-2020

@Iris, toevallig zus van Richard/Jos? Ik heb geen probleem met hoogopgeleiden of rijken. Er ontstaan grote maatschappelijke problemen wanneer het VERSCHIL tussen arm en rijk steeds groter zou worden. Er komen steeds meer hoogopgeleiden, die bekleden de hogere functies in politiek, economie, dus daar waar beslissingen worden genomen, die voor hun eigen klasse gunstig zijn. Baantjes worden verdeeld onder deze groep. Dus de groep die het minder hebben getroffen in het leven, door ziekte, uit probleemgezin, arm, andere huidskleur, komen in negatieve spiraal terecht. Want als je geen baan kunt krijgen of slechte gezondheid hebt, krijg je grotere kans om met volgende problemen in aanraking te komen; armoede, psychisch lijden, ziekte, tienerzwangerschappen, zelfmoord, schoolverzuim, criminaliteit, alcohol/drugsverslaving, eenzaamheid enz..

Uw reactie

Naam:
Bericht: