Promotie voor groot aantal jonge scheidsrechters

Datum: 18-06-2020

9.22 uur - Negen leden van Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) maken promotie en fluiten in het seizoen 2020/2021 op een hoger niveau. Vooral een groot aantal jonge scheidsrechters heeft aangetoond een stap hogerop aan te kunnen. Aan opvolgers in de toekomst dus geen gebrek. We merken bij SNO veel enthousiasme bij de jeugdige scheidsrechters. Meer dan de helft van de promovendi is jonger dan 25 jaar.

Promoties in het jeugdvoetbal
Rutger Beun, Richard Hultink, Jan Otten (allen uit Hardenberg) en Sem Schrijver (Nieuw Heeten) zien hun inzet beloond worden met promotie naar de zaterdag jeugdgroep D. Dit zijn wedstrijden op divisie niveau. Jos Olsman uit Hardenberg fluit volgend jaar zijn wedstrijden in de zaterdag jeugdgroep E.
 
Lid opgenomen in het talententraject
Ook bij het seniorenvoetbal zijn enkele leden van SNO hoger ingedeeld. Stan Endeman (Luttenberg) is dankzij zijn promotie volgend jaar actief in de zondag seniorengroep E. Hij gaat voornamelijk wedstrijden in de tweede klasse fluiten. Daarnaast is Stan opgenomen in het talententraject, waardoor hij extra begeleiding ontvangt vanuit de KNVB.
 
Debuut bij standaardelftallen voor tweetal
Bas ten Tije (Holten) en Ferens Groenhuijsen (Nijverdal) fluiten volgend voetbaljaar in de zaterdag seniorengroep G en maken daarmee hun debuut bij de standaardelftallen. Tot slot heeft Gilian Westemeijer (Lemelerveld) promotie afgedwongen. Hij is volgend seizoen actief in de zondag seniorengroep F.
 
Foto: van links naar rechts Gilian Westemeijer, Richard Hultink, Sem Schrijver, Rutger Beun, Jos Olsman, Jan Otten, Bas ten Tije, Stan Endeman en Ferens Groenhuijsen. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: