'100 jaar De Zweef' uitverkocht!

Datum: 17-06-2020

12.31 uur - Twee dagen na de presentatie van het boek over 100 jaar De Zweef is het uitverkocht! In het voortraject hadden al veel mensen een boek besteld, maar de laatste 150 exemplaren vlogen over de toonbank. Direct al waren er teleurgestelde reacties te horen van mensen die achter het net visten. De Zweef is op dit moment bezig te onderzoeken of een tweede druk haalbaar is en wat een boek dan moet gaan kosten.

Wie zeker wil weten te behoren tot de gelukkigen die een exemplaar uit een eventuele tweede druk kunnen bemachtigen, kan een boek bestellen via www.webshopdezweef.nl
 
De reacties op het boek zijn tot nu toe allemaal lovend. Mensen die midden in de nacht een Appje sturen van een open boek met daarnaast een borrel en de boodschap "Ik wilde op tijd naar bed, maar kan niet stoppen!" Of een reactie als deze: "We hebben het boek opgehaald, zijn naar huis gegaan en begonnen met lezen. We zijn nu twee uur verder....". Diverse mensen leggen er de nadruk op dat het boek ook heel veel informatie bevat over Nijverdal en andere voetbalclubs in onze gemeente. Dat is waar. Tijdens de presentatie werd al genoemd dat voetbalclub DES bv 815 keer genoemd staat, maar ook een naam als Poorterman 39 keer voorkomt. SVVN wordt 345 keer genoemd. Bij elke vermelding hoort uiteraard een verhaal, dus dat zegt wel iets over de ruimte die er is voor niet-Zweef onderwerpen. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K E schreef op 18-06-2020

vroeger zat ik als niet zwever bij Gerard ( café Hegeman of bij Heintje (De Kolnboer) Budde, denk nog vaak terug aan die en nu geweldige mensen.

Geronimo schreef op 20-06-2020

K E, een niet katholiek die bij Hegeman en Budde kwam; dan moet ik je wel kennen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: