Ontmoetingscentrum Kom d’r in oriënteert zich op heropening

Datum: 17-06-2020

8.00 uur - Evenmens informele zorg voor elkaar is samen met Stichting De Welle bezig om voorzichtig de inloopmomenten in De Cirkel in aangepaste vorm weer te openen. Mensen met een niet-pluis gevoel, of met beginnende geheugenproblemen, en/of hun mantelzorger worden vanaf nu persoonlijk uitgenodigd om gezellig een bakkie te komen doen! 

 
Voorlopig werken we met kleinere groepen en alleen op afspraak, op vastgestelde tijden en volgen nauwkeurig de voorschreven maatregelingen van het RIVM. Fijn, dat we elkaar binnenkort weer even in het echt kunnen zien en bijpraten!  
 
Andere mensen die interesse hebben om de inloop te bezoeken, vragen we om even contact op te nemen met Thea ten Have (06-46 28 21 23) of Marisca Hutten ( 0548 638 810) om een afspraak te maken.  
 
Volg de social-media en de website van Evenmens (www.evenmens.nl) voor de laatste ontwikkelingen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: