Manueel therapeut Marina van Bentem met pensioen

Datum: 20-05-2020

13.27 uur - Na veertig jaar te hebben gewerkt als fysio- en manueel therapeut vindt Marina van Bentem van De Haere in Nijverdal het tijd voor andere leuke dingen: ze gaat met pensioen.

18 juni a.s. zou haar laatste werkdag zijn, maar vanwege de coronacrisis is ze iets eerder gestopt. In maart moest De Haere noodgedwongen de deuren van de praktijk een tijd sluiten. Inmiddels zijn de behandelingen met de nodige voorzorgsmaatregelen weer deels opgestart, maar in goed overleg heeft Marina haar cliënten alvast overgedragen aan haar opvolgers Yvonne Kuipers (vestiging Nijverdal) en Joanne Okkersen (vestiging Hellendoorn).
 
Telefonisch afscheid
'Ik zou mezelf geen kwetsbare oudere noemen, maar ouder ben je natuurlijk wel als je met pensioen gaat', aldus Marina. 'Bovendien is manuele therapie een heel fysieke behandeling; beeldbellen of 1,5 meter afstand is geen optie. Daarom hebben we besloten dat de jongere collega's als eerste weer beginnen en ik wat eerder stop. Omdat een afscheidsreceptie nu ook niet mogelijk is, heb ik mijn cliënten zelf telefonisch geïnformeerd over mijn vertrek. Misschien dat er op een later moment nog een gelegenheid komt voor een persoonlijk afscheid. Maar voor nu in ieder geval: tot ziens en blijf gezond!'.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K e schreef op 20-05-2020

Het was een beest (in het goede ) zij heeft mij geweldig geholpen. Ga lekker genieten.

Eveline H. schreef op 20-05-2020

Ik heb zo veel aan haar te danken, zal dat nooit vergeten. Zij was ( is) een kei !

Uw reactie

Naam:
Bericht: