Leuk cadeautje voor deelnemers Kom d'r In

Datum: 08-05-2020

8.00 uur - Bezoekers van Ontmoetingscentrum  Kom d'r In hebben deze week een bezoekje gekregen. Een aantal medewerkers van Evenmens en De Welle en vrijwilligers van het Ontmoetingscentrum Kom d’r in Nijverdal brachten een bloemetje en tijdschriften langs. Iedereen was blij verrast met het onverwachte bezoekje. 'Het is zo stil' aldus één van de deelnemers. 'Fijn te weten dat er mensen zijn die aan je denken'

Vanwege de coronacrisis moest het Ontmoetingscentrum in De Cirkel in Nijverdal de deuren sluiten. Het is nog niet helemaal zeker wanneer deze bijeenkomsten weer gehouden kunnen worden. Om alle deelnemers, die nu thuiszitten, toch een hart onder de riem te steken, kwamen de medewerkers en vrijwilligers een leuk cadeautje brengen aan de deur. Even een kort praatje maken op veilige afstand en horen hoe het met de mensen gaat. Iets wat erg gewaardeerd werd.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: