Onderzoek naar bereidheid melden van vermoedelijke hennepteelt

Datum: 07-05-2020

11.14 uur - In de gemeente wordt momenteel een onderzoek uitgevoerd naar de bereidheid van inwoners om melding te maken van vermoedens van hennepteelt. Dit onderzoek is het afstudeeronderzoek van Amber Mensink, studente van de opleiding psychologie, specialisatie Conflict, Risico en Veiligheid aan Universiteit Twente. Zij heeft ons gevraagd om dit bericht te delen in onze wijk.

 
Dat vermoedens van hennepteelt gemeld worden, is belangrijk omdat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan bij een kwekerij, zoals brand en waterschade. Dit onderzoek heeft als doel om uit te zoeken waarom mensen wel of juist niet een melding maken, en maakt hiervoor gebruik van een online vragenlijst. 
 
U kunt ook helpen!
Dit kan al door het invullen van de vragenlijst via https://tinyurl.com/meldingsbereidheid. Het invullen is vrijwillig, kost ongeveer 10 á 15 minuten en is volledig anoniem. Ook andere gezinsleden mogen de vragenlijst invullen, immers, als meer inwoners de vragenlijst invullen kan er een beter beeld worden gevormd.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 07-05-2020

Natuurlijk melden wij dit, hoe minder concurrentie hoe beter. :) Oops.

Uw reactie

Naam:
Bericht: